Vrouwenvuurloop 11 juli – Sparkle your life

Op 11 juli was het zover. Een enthousiast groep vrouwen ging onder leiding van Hanneke aan de slag om hun krachten te ontdekken aan de hand van de zeven godinnen. Deze zeven godinnen symboliseren de verschillende rollen van de vrouw. Aan de hand van deze archetypen van Jung bepaal je zelf wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten. Je neemt afscheid van belemmerende gedachten of ideeen die jouw weg blokkeren. Ontdek welke godin voor jou heel krachtig is, welke je wilt ontwikkelen en welke wel wat meer naar de achtergrond mag. Is het de eigenzinnige Artemis, de krachtige Athena, de verbindende Hestia? Of herken je jezelf meer in de loyale Hera, de helpende Demeter, de spelende Persephone of de prachtige Aphrodite.

Na het aansteken van het vuur, kregen de deelnemers meer inzicht in de godinnen en hoe zij deze godinnen zouden kunnen gebruiken in hun eigen leven.

Vervolgens is de vuurloop van start gegaan. Na het prepareren van het vuurbed en het in de stemming komen met de drums, gingen de eerste deelnemers over het vuur. Angst werd omgezet in kracht en gedurende de avond ging men steeds vaker over het vuur.

 

De avond werd afgesloten met de traditionele biologische appeltaart en thee en vooral met goede gesprekken over wat men de avond heeft ervaren.

Hou de website in de gaten, binnenkort worden de volgende lopen aangekondigd.

 

Leave a comment